Vinske vitrine

U Srbiji je svake godine sve više edukovanih osoba koje cene kvalitetno vino. Često ljubitelji vina nemaju mogućnosti da poseduju sopstveni vinski podrum, ali zato mogu sebi da priušte vinsku vitrinu za svoju kuhinju, dnevni boravak ili kancelariju. Pomoću vinske vitrine mogu čuvati svoje cenjeno vino na pravoj temperaturi, uvek spremno za posluživanje gostima. Pored toga, vinska vitrina predstavlja odličan estetski dodatak za prostor u kome se nalazi.
Najbolja temperatura za čuvanje vina je 10 – 14°C. Ukoliko je temperatura viša vino brže sazreva i stari. Za potpunu aromu i ukus vina koje želite da konzumirate potrebno ga je servirati na različitim temperaturama, a zavisno od sorte, starosti i tehnologije proizvodnje vina. Različite vrste vina treba čuvati i servirati na različitim temperaturama, na primer:
Belo vino na 10 do 12°C,
Crveno vino na 16 do 18°C,
Šampanjac na 4 do 6°C.
U preduzeću AVene Vam nudimo izuzetnu ponudu vinskih vitrina za različite namene, kako za kućnu, tako i za profesionalnu upotrebu. Verujte nam, jer smo stručnjaci i možemo da Vam pomognemo u izboru prave vinske vitrine, koja će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe.
Uređaje koje nudimo možete pogledati u web prodavnici na adresi www.vinskevitrine.rs